Trouwadvies

Zijn jullie verloofd, maar hebben jullie geen idee waar jullie moeten beginnen met het organiseren of zitten jullie niet helemaal op één lijn? Maak dan gebruik van mijn expertise en ik geef jullie tips en advies. Dit doe ik met alle liefde voor jullie!

Lees meer

Ceremoniemeester

Bij een zorgeloze, ontspannen bruiloft, is een ceremoniemeester onmisbaar. Veel bruidsparen kiezen voor een familielid of vrienden. Echter zijn er veel voordelen om een professioneel ceremoniemeester in te schakelen.

Lees meer

Weddingplanner

Is plannen en organiseren echt niet aan jullie besteedt, hebben jullie er geen tijd voor of willen jullie juist genieten van alleen maar de leuke dingen in de voorbereiding naar jullie bruiloft? Dan ben ik graag jullie Weddingplanner!

Lees meer

Trouwadvies

Zijn jullie verloofd, maar hebben jullie geen idee waar jullie moeten beginnen met het organiseren van jullie trouwdag of zitten jullie niet helemaal op één lijn? Maak dan gebruik van mijn expertise en ik geef jullie tips en advies.Van te voren kunnen jullie aangeven wat jullie verwachten van het gesprek. Doorgaans kan ik dit op 2 manieren insteken.

Wat doe ik

♥ Er komt zoveel bij kijken en jullie hebben geen idee wat er allemaal bij komt kijken, wanneer en hoever je van te voren iets moet regelen. Waar moeten jullie rekening mee houden? Bij deze vraagstukken geef ik jullie tips, handvaten en voorbeelden mee van planning. Niet alleen in de voorbereiding naar de dag, maar ook een planning voor op de dag zelf.

♥ Vinden jullie het lastig om jullie wensen en ideeën op elkaar af te stemmen. Ook dan kan ik jullie tips en ideeën geven om juist de overeenkomsten te vinden of tot een compromis te komen. Ik help jullie out of the box te denken, waardoor jullie tot een goede oplossing komen die jullie dag perfect maakt!

Een trouwadvies gesprek duurt ongeveer 2 uur en daarvoor bereken ik € 100,-. Afhankelijk van de locatie waar dit plaats vindt, bereken ik € 0,25 per kilometer.

Ceremoniemeester

Bij een zorgeloze, ontspannen bruiloft, is een ceremoniemeester onmisbaar. Veel bruidsparen kiezen voor een familielid of vrienden. Er zijn echter veel voordelen om een professioneel ceremoniemeester in te schakelen. Dit doe ik met alle liefde voor jullie!

Willen jullie de regie in eigen hand houden, maar op de dag zelf optimaal genieten, dan is een professionele ceremoniemeester echt iets voor jullie! Op de dag zelf hoeven jullie zelf niets te regelen en naar om te kijken. Ook in de voorbereiding kunnen jullie gebruik maken van mijn expertise en netwerk. Hierdoor hoeven jullie het wiel niet opnieuw uit te vinden. Uiteraard geef ik jullie ook tips en adviezen. Tevens stel ik een voorbeeld van mijn draaiboek beschikbaar en zal ik die later aanvullen om op de dag zelf alles goed te laten verlopen. Daarnaast en wellicht wel het belangrijkste, kunnen jullie alle vrienden en familie leden net zo laten genieten van deze dag als jullie zelf.

Uiteraard zal er op voorhand een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats vinden, waarin wij bespreken hoe jullie ideale dag eruit ziet en wat jullie van mij kunnen verwachten. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een wederzijdse klik is, zodat jullie op de dag zelf alles kunnen los laten. Na het kennismakingsgesprek maak ik een offerte aangepast aan jullie wensen en de tijdsduur van jullie bruiloft. Ik hanteer een uurtarief vanaf € 55,- . Gemiddeld genomen besteed ik aan deze dienst ongeveer 20 uur. Dit is exclusief reiskosten van € 0,25 per kilometer.

Wat doe ik

♥    Op voorhand hebben wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
♥    Ik maak een op maat gemaakte offerte die aansluit bij jullie wensen en de tijdsduur van jullie bruiloft.
♥   1 uur per maand hebben wij contact waarin jullie mij om advies kunnen vragen en ik jullie tips zal geven.
♥    Jullie krijgen een eigen website, waarop jullie RSVP kunnen verzamelen (tegen een vergoeding van € 50,-).
♥   3 maanden voor jullie bruiloft hebben wij contact, zodat ik op de hoogte ben van hetgeen er geregeld is.
♥   6-8 weken van te voren sluit ik aan bij de detailbespreking(en) op de locatie(s).
♥  Ik stel een voorbeeld van een draaiboek beschikbaar, die ik na de detailbespreking compleet zal maken en deel met alle leveranciers.

♥  1 week van te voren hebben wij nog telefonisch contact om de laatste zaken te bespreken en puntjes op de i te zetten.
♥   Ik ben voor jullie gasten het aanspreekpunt en inventariseer en organiseer alle verrassingselementen op de dag zelf.
♥   Op de dag zelf ben ik aanspreekpunt voor de locatie en alle andere leveranciers.
♥   Ik ben 1,5 uur van te voren op de bruiloft aanwezig om alles na te lopen en te kijken/helpen om alles klaar te zetten. In principe ben ik aanwezig tot halverwege het feest. Uiteraard kunnen wij bespreken dat ik tot later aanwezig ben.
♥  Indien het nodig is, zorg ik voor een professionele assistent op de dag zelf. Dit is afhankelijk van de grootte van de bruiloft en de locatie(s).
♥   Ik zorg dat er volgens het draaiboek gewerkt wordt, waar nodig bijgesteld wordt en bovenal dat jullie kunnen genieten van jullie mooiste dag!

Ik kan niet wachten om jullie dag onvergetelijk te maken!

Weddingplanner

Is plannen en organiseren echt niet aan jullie besteed, hebben jullie er geen tijd voor of willen jullie juist genieten van alleen maar de leuke dingen in de voorbereiding naar jullie bruiloft? Dan ben ik graag jullie Weddingplanner!

Als Weddingplanner regel ik (bijna) alles voor jullie. Het uitzoekwerk, aanvragen en vergelijken van offertes, de RSVP verzamelen, alle leveranciers benaderen etc. Jullie kunnen dan echt genieten van de voorbereidingen en hoeven alleen keuzes te maken tussen de voorstellen die ik bij jullie neerleg. Jullie hoeven alleen tijd vrij te maken voor de leuke dingen, zoals bezoeken van de trouwlocaties, je eigen kleding uitzoeken, taart proeven en verder…. Vooral stressloos genieten van de voorbereidingen.

Ook hierbij zal er eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden, waarin wij bespreken wat jullie van mij verwachten en of er natuurlijk een wederzijdse klik is. Dit laatste is noodzakelijk als jullie een zorgeloze voorbereiding van jullie bruiloft willen. Jullie moeten 100% vertrouwen hebben in onze samenwerking om de organisatie in mijn handen te leggen. Tijdens dit informele gesprek kunnen wij dat van beide kanten beoordelen.

Dit gesprek duurt meestal ongeveer één uur en vindt plaats bij jullie thuis of op een nader te bepalen locatie. Na het gesprek kunnen jullie uiteraard nog bedenken of jullie gebruik willen maken van mijn diensten. Tevens zal ik een offerte maken en dan hoop ik uiteraard dat ik voor jullie in actie mag komen! Iedere bruiloft is anders en vraagt om maatwerk. Ik reken vanaf € 1400,- incl. BTW. Dit is exclusief reiskosten van € 0,25 per kilometer.

Wat doe ik

♥   Op voorhand hebben wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
♥  De gehele verzorging van de bruiloft, van de mooiste locatie die aansluit bij jullie wensen, tot de beste leveranciers.
♥   Ik vraag offertes aan, vergelijk deze en waar mogelijk onderhandel ik.
♥  Wij hebben wekelijks een afspraak om de stand van zaken door te nemen.
♥  Ik bewaak het budget en controleer facturen.
♥   De gehele planning houd ik bij en zorg dat alles op tijd wordt geregeld.
♥   Jullie krijgen een eigen website voor de RSVP.
♥   Voor jullie gasten ben ik het aanspreekpunt, zowel in de voorbereidingen als op de dag zelf.
♥   Ik ben het aanspreekpunt voor alle vragen van leveranciers en de locatie(s) en zorg dat alles op elkaar is afgestemd.

♥   Ik maak een uitgebreid draaiboek, tot in de details uitgewerkt, dat ook met alle leveranciers wordt gedeeld.
♥    6-8 weken van te voren sluit ik aan bij de detailbespreking(en) op de locatie(s).
♥    Ik ben 1,5 uur van te voren op de locatie aanwezig om alles na te lopen en te kijken/helpen om spullen klaar te zetten. In principe ben ik aanwezig tot halverwege het feest. Uiteraard kunnen wij bespreken dat ik tot later aanwezig ben.
♥     Ik zorg dat er volgens het draaiboek gewerkt wordt, waar nodig bijgesteld wordt en bovenal dat jullie kunnen genieten van jullie mooiste dag!
♥   Indien het nodig is, zorg ik voor een professionele assistent die mij kan assisteren. Dit is afhankelijk van de grootte van de bruiloft en de locatie(s).

Willen jullie gebruik maken van mijn diensten en willen jullie graag weten wat ik voor jullie kan betekenen, neem gerust vrijblijvend contact met mij op!