Datum: zaterdag 8 juni 2024Locatie: Kasteel de WittenburgLandgoed de Wittenburg 12244 BV WassenaarDresscode: summer chic (zachte kleuren)Cadeautip: ✉ voor onze huwelijksreis naar Japan!

Lieve gasten,

Onze dag komt steeds dichterbij en wij kijken hier ontzettend naar uit. Wij hopen dan ook van harte dat jullie hierbij aanwezig zullen zijn!

Jullie zijn erg speciaal voor ons en daarom willen wij alle bijzondere momenten van de dag samen met jullie beleven. Dit betekent onder andere dat jullie het ‘ja’- woord mogen meemaken. Dit deel van de dag vieren we namelijk met een kleiner gezelschap.

Op deze pagina vinden jullie meer informatie maar ook het gehele dagprogramma. Ook kunnen jullie hier aangeven of jullie aanwezig zijn. Geef jullie aanwezigheid vóór 1 mei 2024 door.

Type uitnodiging

Wij vinden het belangrijk om jullie te informeren dat er twee soorten boarding passes (uitnodigingen) zijn. Zowel met een first class boarding pass als met een businessclass boarding pass zijn jullie uitgenodigd voor het gehele dag programma.

Wanneer je een first class boarding pass hebt ontvangen, is de overnachting met heerlijk ontbijt in Kasteel de Wittenburg al voor jullie geregeld. Jullie kunnen vanaf 15.00 uur inchecken, hiervoor is tijd tijdens de borrel.
Heb je een business class boarding pass ontvangen en zouden jullie wel graag in de buurt willen overnachten? Dan vinden jullie verderop op deze pagina enkele suggesties.

Vertrek en aankomst tijd op de boarding pass

Op de boarding pass staan een vertrek- en aankomst tijd. De vertrektijd is de tijd waarop verwacht wordt dat jullie aanwezig zijn. De aankomst tijd is de eindtijd van het programma.

Programma

13:45 – 14:00 uur Ontvangst
14:00 – 14:15 uur Steven & Marloes arriveren op de locatie
14:30 – 15:30 uur Ceremonie
15:30 – 18:00 uur Toost en taart
18:00 – 20:30 uur Diner
20:30 – 01:00 uur Feest
01:00 – 02:00 uur Afsluitende borrel voor de gasten met een first class boarding pass

Goed om te weten is dat de gehele dag plaatsvindt op dezelfde locatie, wel zo gemakkelijk!

Praktische informatie

Parkeren

Parkeren kan op het terrein van Kasteel de Wittenburg. Hier is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer

Voor meer informatie over het openbaar vervoer van en naar de bruiloft locatie verwijzen we graag naar 9292.nl of naar de 9292-app.

Overnachten

Dit zijn slechts enkele suggesties voor overnachtingen. De bruiloft locatie is dichtbij Wassenaar, Leidschendam en Den Haag. Hier zijn diverse hotels & B&B’s te vinden. Jullie kunnen een overnachting reserveren via booking.com of airbnb.nl.

Vervoer nodig van de bruiloft locatie naar het overnachtingsadres?

Spreek gerust het personeel van het kasteel aan om jullie aan het eind van onze bruiloft te helpen bij het regelen van vervoer naar jullie overnachtingadres. Dan kunnen jullie tenminste wel genieten van lekkere drankjes!

Wil je graag een activiteit ondernemen tijdens onze bruiloft?

Wij vinden het wel zo leuk als het voor ons een verrassing blijft, vandaar ons verzoek om contact op te nemen met onze weddingplanner, Marion van Berkel via 06 – 28 07 04 40 of info@simplyperfectweddings.nl om de activiteit door te geven. Zij plant vervolgens de activiteit in en houdt jullie op de hoogte van deze planning.

Wij zijn in ieder geval al erg benieuwd naar wat ons te wachten staat!

.

Heb je vragen / opmerkingen?

Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met onze weddingplanner, Marion van Berkel via 06 – 28 07 04 40 of info@simplyperfectweddings.nl . Zij beantwoordt graag jullie vragen.

Wij hopen jullie van harte te mogen ontvangen op onze onvergetelijke dag en kijken er erg naar uit om dit samen met jullie te vieren!

Heel veel liefs,
Steven & Marloes