Een enthousiaste, spontane en gestructureerde weddingplanner!

Hi, ik ben Marion, een enthousiaste, spontane en gestructureerde weddingplanner. Samen met mijn man en dochter woon ik in Aalsmeer en sinds 2020 ben ik gecertificeerd weddingplanner. Het zijn niet alleen mijn kwaliteiten, ik houd er echt van om te plannen en te organiseren. Ik word er gelukkig van om mensen zorgen uit handen te nemen. Tijdens een coachingstraject bedacht ik, deze kwaliteiten kan ik inzetten om mensen een mooie dag te bezorgen. Toen wist ik het….ik word weddingplanner! Met mijn opleiding tot Management Assistente, ervaring als ceremoniemeester op meerdere bruiloften van vrienden en de opleiding Weddingplanner bij het NTI, heb ik een goede basis gelegd. Door mijn ervaring als HR professional heb ik goede mensen kennis, kan ik inschatten of bruidsparen bij mij passen en vice versa. Ik vind het belangrijk dat er een wederzijdse klik is, dat zorgt echt dat jullie het los kunnen laten en alles aan mij durven toe te vertrouwen. Daarom bied ik ook altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om te kijken of er een klik is en ik aan jullie wensen en verwachtingen kan voldoen. Ik heb doorzettingsvermogen, inlevingsvermogen en ga altijd op zoek naar oplossingen.

Als weddingplanner kan ik het voortouw nemen en een leiderschapsrol aannemen als de situatie erom vraagt, maar anders houd ik mij op de achtergrond. Doordat ik kijk naar de kleine details zet ik ‘de puntjes op de i’ die jullie dag onvergetelijk maakt en met mijn brede netwerk kan ik jullie zorgen uit handen nemen. Mijn werkwijze is toegankelijk, warm, professioneel, overzichtelijk en spontaan. Ik vind het vooral belangrijk om een dag te organiseren die bij jullie past. Dit zullen jullie ook terug zien in mijn werk. Ik ben een gevoelsmens met een sterk aanpassingsvermogen en dat is voor mij essentieel om jullie dag compleet te maken. Mijn stijl is vrij breed, het kenmerkt zich voornamelijk door de eenvoud. Het succes van een mooie bruiloft, zit in de kleine details die het perfect maken, vandaar ook mijn bedrijfsnaam Simply Perfect. Zelf ben ik erg gecharmeerd van de romantische settings van een kasteel of juist de informele romantische setting met een beach look. Wil je persoonlijk met mij kennis maken? Leuk! Dan kom ik graag met jullie in contact!

Laten we kennismaken!